Opleidingen

Studiedag werken met karakterstructuren

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met karakterstructuren of de kennis van de karakterstructuren wil opfrissen. In deze dag ligt de nadruk op een diepgaande kennismaking met de zes karakterstructuren en leer je de karakterstructuren onderscheiden en duiden. We zoomen ook in op de eigen karakterstructuren en onderzoeken door middel van het werken met een casus uit de praktijk hoe dit op je doorwerkt in je dagelijks leven. Je maakt een start met het effectief onderscheiden en leren omgaan met de verschillende karakterstructuren waar je mee te maken krijgt in je eigen omgeving.

Data

9 februari 2018

Kosten
De kosten van deze dag bedragen € 175,- inclusief koffie, thee en lunch.

Programma
Download hier de brochure: Studiedag.pdf

Algemene voorwaarden en inschrijven
De algemene voorwaarden en het inschrijfformulier kunt u hier downloaden: Inschrijfformulier leergang 2017-2018.pdf
 


Leergang professioneel werken met karakterstructuren


Voor wie?

Voor iedereen die in zijn of haar werk gebruik wil gaan maken van karakterstructuren en hier tools voor aangereikt wil krijgen. In deze leergang van drie dagen ligt de nadruk op het kennis maken met en leren werken met karakterstructuren in een professionele setting. We zoomen in op de eigen karakterstructuren en we onderzoeken hoe dit doorwerkt in je professionele rol. Vervolgens krijg je handvatten aangereikt om effectief om te gaan met de verschillende karakterstructuren waar je mee te maken krijgt in je rol.

Data

1 september, 15 september, 29 september 2017
9 maart, 23 maart en 6 april 2018

Kosten
De kosten van deze driedaagse leergang zijn € 575,- inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal.

Programma
Download hier de brochure:   leergang karakterstructuren 1.pdf

Algemene voorwaarden en inschrijven
De algemene voorwaarden en het inschrijfformulier kunt u hier downloaden: Inschrijfformulier leergang 2017-2018.pdf


Leergang professioneel coachen met karakterstructuren


Voor wie?
Voor coaches, therapeuten, trainers en begeleiders die ervaring hebben in het werken met karakterstructuren en hier verdieping in aan willen brengen. In deze driedaagse leergang ligt de nadruk op het werken met karakterstructuren in begeleiding en leer je welke specifieke oefeningen en interventies je kunt doen.
Deze leergang is een vervolg op de leergang professioneel werken met karakterstructuren. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor deze leergang als je diepgaand bekend bent met de leer van karakterstructuren vanuit andere opleidingen of als je ruime ervaring hebt in het werken met karakterstructuren.

Data: Let op, extra leergang
3 november, 24 november, 15 december 2017 LET OP: VOL!!!
2 november, 23 november, 14 december 2017

Kosten
De kosten van deze driedaagse leergang zijn € 675,- inclusief koffie, thee, lunch en lesmateriaal.

Programma
Download hier de brochure:   leergang 2.pdf

Algemene voorwaarden en inschrijven
De algemene voorwaarden en het inschrijfformulier kunt u hier downloaden: Inschrijfformulier leergang 2017-2018.pdf
Alleen de algemene voorwaarden inzien? Deze kunt u hier downloaden: algemene voorwaarden opleiding.pdf


Karakterstructuren in organisaties

Tijn Ponjee begeleidt managers, adviseurs en teams vanuit de invalshoek van karakterstructuren. Hoe kun je effectiever worden in de samenwerking met anderen? Welke valkuilen kun je herkennen in je functioneren? Naast het inzoomen op de kwaliteiten en valkuilen van de verschillende structuren kijken we naar de wisselwerking van structuren en hoe je van hieruit als professional kunt werken met karakterstructuren in je vakmanschap. Ook is het mogelijk om vanuit karakterstructuren te kijken naar teamsamenwerking en wat het team nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Meer informatie?
Neem contact op met Tijn Ponjee (tijn@ponjeeadvies.nl) voor het bespreken van een maatwerkoplossing voor uw organisatie of team.


Algemene Voorwaarden | Disclaimer